MekuliPress ju sjellë hartën e Shqipërisë natzrore të publikuar nga austriakët që në vitin 1919. Është me rëndësi të theksohet se në këtë hartë gjinden më shumë se 110.000 kilometra katrorë.
Këtu gjinden, përpos Kosovës, edhe Ulqini, Igumenica, Shkupi dhe Janina.

Më poshtë harta e Shqipërisë natyrore e vitit 1919:

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.