-Mbi të gjitha, mos e gënje veten. Njeriu që e gënjen veten dhe i dëgjon gënjeshtrat e veta, vjen në një pikë që nuk mund ta dalloj të vërtetën brenda vetes, ose përreth vetes dhe kështu e humbet të gjithë respektin për veten dhe për të tjerët. Duke mos pasur respekt, ai pushon së dashuruari. Fyodor Dostoevsy – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën e pavarur “MekuliPress”

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]