Mbi Kadarenë dhe Teatrin Kombëtar

A është e frytshme të ndahet shkrimtari nga njeriu?

Nisur nga kjo pyetje kanë filluar sorrollatjen “mbrojtësit” e Kadaresë, dhe kjo me të drejtë, pasi mbrohet ai i cili ka nevojë për mbrojtje. Sa për dijeni, shkrimtari ynë ka mbajtur dy qendrime për Teatrin, qendrimi i parë, “Le të prishet dhe të ndërtohet një teatër i ri!”, dhe qendrimi i dytë, “Mos më ngatërroni, nuk kam shumë dijeni!”

Ju pëlqen!

Së paku, diçka është e qartë për të gjithë ne, shkrimtar me dy standarde.

Esmeralda Husaj

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.