Martin Berishaj

Padia e shpifur e Ministrisë së kulturës të Malit të Zi kundër flamurit tonë tregon se Qeveria malaziase ende vuan nga mentaliteti kralnikolljan dhe millosheviqian që ne si komb me denigrim e hedhim poshtë. Ata duhet të dijnë se ajo padi si e tille është edhe kunderkushtetuese.
Prandaj, Flamuri kombëtar do të valvis për jetë e mot në Logun e Tërgajes por jo vetëm aty./MekuliPress /

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]