Peja në fotografinë e gazetarit të së pavarurës “MekuliPress”: Mbeturina, papastërti, rrëmujë…

Hotel Dukagjini me pesë yje dhe një macë
Satcioni i Autobsave, Pejë

/MekuliPress/VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]