Lojtari më i gjatë në historinë e NBA është sudanezi Manute Bol, 2 metra e 31 cm dhe peshonte vetëm 90 kg.
Ai është po ashtu i vetmi lojtar qe ka vrarë një luan me shtize, dhe ka blerë 80 lope per gruan e tij, qe t’i tregonte se sa e dashuronte.MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress


VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
[wpedon id=16879]