Një piktor secilën pikturë duhet ta fillojë fillimisht me një larje më ngjyrë të zezë, sepse çdo gjë në natyrë është e zezë, deri në momentin kur ajo i ekspozohet diellit.

– Leonardo da Vinçi

Leonardo da Vinçi (15 prill, 1452 – 2 maj, 1519) ishte dijetar italian, fushat e interesit të të cilit përfshinin zbulimet, pikturimi, skulptura, arkitektura, shkenca, muzika, matematike, shkrimi dhe historia. Ai gjerësisht është i njohur si piktori më i madhë i të gjitha kohërave. /www.mekuliPress.com/  – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën MekuliPress

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]