Haki Abazi e thotë shkurt e shqip :

“PZAP me vendimin e fundit nuk është në funksion të demokracisë dhe është vendosur në funksion të interesave jolegale grupore dhe Inxhiniering elektoral duke deformuar vullnetin e qytetarit të Kosovës.

Ky vendim është marrë bazuar në gjasa dhe dyshime dhe ne favor të fuqizimit të rolit të Listës Srpska e cila në fakt nuk humb asnjë gjë nga ky vendim dhe vendos në pikëpyetje vendimet paraprake të KQZ.

Ndoshta ju pëlqen!
Loading...

Me këtë logjikë interpretuese do të duhej përjashtuar votat e partive që kanë klientelë politike dhe që marrin votat më favorizim dhe kushtëzim.”

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. Na ndihmoni!
Loading...