Kushti i parë formal për të arritur diçka të madhe është të bëhesh i pavarur nga opioni publik.
George Wilhelm Friedrich Hegel – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën MekuliPress

/MekuliPress/ Nëse e keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike.
Loading...
[wpedon id=16879]