Ne takojmë shumë gazetarë e gazetare shqiptare që, shpejtë e shpejtë, u bënë milionerë.

Kush i paguan këta gazetarë e këto media? Kush janë financuesit e tyre?

Si bëhet që media, pronari i një mediumi, pra gazetari, për vetëm 10 vjet, bëhet me firmë, me kompani e me pasuri marramendëse të pasurisë?
Pse ti, i dashuri lexues, nuk ke mundësi të jetosh me dinjitet? Pse ti dhe familja jote në varfëri, e ai dhe ajo, ajo dhe ai që shpifë e turbullon, jeton në pasuri me familje e tok me shoqëri? Ti punon shumë e ke pak mundësi për jetën cilësore, e ai dhe ajo, gazetarja pra, punon pak e është milionere?
Pse e pavarura “MekuliPress” po mbyllet?
Pse po mbyllet kur kjo gazetë, që prej vitit 2003, punon ndershëm, objektivisht dhe profesionalisht; punon natë e ditë, vullnetarisht, pa e financuar asnjë parti politike, asnjë levizje, asnjë organizatë qytetare, e ruana Zot, asnjë pushtet?
Pse mbijeton e keqja në shoqërinë tonë? Pse po shpërblehet injoranti e injorantja, e jo shkenca, sinqeriteti dhe patriotizmi human?
Pse, pse?
MekuliPress është në prag të mbylljes. MBËSHTETE SOT GAZETARINË E PAVARUR DHE ORIGJINALITETIN E MEKULIPRESS. Kemi shumë nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. NA NDIHMO sot të paktën edhe me 1 Euro!