“Njeriu është i dënuar për të qenë i lirë, sepse prej momentin që është hudhur në këtë botë, ai është përgjegjës për çdo gjë që bënë.”

“Kur të pasurit e bëjnë luftën, janë të vërfërit ata që vdesin.”

“Jeta fillon në anën tjetër të dëshpërimit.”

Ju pëlqen!

“Ashtu sikur të gjithë ëndërrimtarët, unë e ngatërroj zhgënjimin e me të vërtetën.”

“Në dashuri, një dhe një janë një.”

“Unë e kisha gjetur religjionin tim: për mua asgjë nuk më dukej më e rëndësishme se sa një libër. Librarin e shihja si një tempull.”

 Jean Paul Sartre – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën MekuliPress

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.