Fatos Jusufi nga Prishtina ka nevojë për ndihmën tuaj. Ai është diagnostifkuar me Leukemi Acute Mieloide (AML), sëmundje kjo e cila ka shërim vetëm në shtetet jashtë Kosovës.

Sipas familjarëve, Fatosi kishte filluar të marr kemioterapi në Trianë, mirëpo pas 3 seancave sëmundja i është rikthyer dhe duhet urgjentisht transplant i palcës kurrizore.

Familjarët e tij thonë se Fatosi do t’i bëjë disa ekzaminime në Shkup për të parë edhe njëherë gjendjen e tij, para operacionit. Ndërsa për operacionin shuma e cila nevojitet sipas tyre është rreth 100 mijë euro.

Për këtë familja Jusufi kërkon ndihmën e bamirësve për t’i grumbulluar paratë për Fatosin.

Numrat ku mund ta ndihmoni Fatosin janë:

Teb Bank: 2021000105678712
Swift Code: Teb KXK PR

Llogaria Ndërkombëtare: XK0520 21 000105678712
Mbajtës I llogarisë: Mersiha Jusufi.

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]