“Kur lexoj një gazetë, shkoj menjëherë tek faqet e sportit. Faqet e sportit regjistrojnë arritjet e njerëzve; faqet e para, asgjë tjetër veç dështimet e njeriut.” – Earl Warren

Noka duke lexuar gazetën, 2016 /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

Noka ne shoqëri të librit dhe Benxhit –
Foto: MekuliPres

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.