11 Shprehje të bukura për gruan.

“Gratë janë të këndshme të biesh në krahët e tyre, por jo në duart e tyre”.

“Gruaja dhe vera e tërheqin burrin nga gjykimi”.

Ju pëlqen!

“Dobësia e burrit bën forcën e gruas”.

“Gruaja qesh kur mundet, dhe qan kur do vetë”.

“Gruaja të fal, vetëm pasi të ka dënuar”.

“Gruaja e zemëruar është si gjarpri që pickon”.

“Një shtëpi pa grua është si një violinë pa tela”.

“Kundër helmit të gjarprit gjendet ilaç, ndërsa kundër inatit të gruas nuk ka ilaç”.

“Femra e virtytshme kur e zgjedh burrin, konsultohet me ndërgjegjen dhe jo me sytë”.

“Martesa e një vajze është aq e nevojshme, sa është hapja e një pusi aty ku nuk ka ujë”.

“Gjuha e gruas është si një shpatë, që ajo nuk e lë të ndryshket”. Filozofia.Al 

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.