Shqiptarët e Kosovës, Arif Krasniqi dhe Shemsedin Morina, kanë marrë shtetësinë kroate, si shenjë respekti për kontributin e tyre si ushtarë në luftën e fundit në Kroaci. Kjo gjë u realizua sot në Ambasadën e Kroacisë në Kosovë, njofton Klan Kosova. Në këtë ngjarje mori pejsë edhe ambasadorja e Kroacisë në Kosovë, Danijela Barisic.

©MekuliPress/ Dhuro sot vetëm 1 euro dhe shpëtoje MekuliPress. Ndihmo gazetarinë e pavarur nga partitë politike dhe oligarkët. FOTO: No copyright infringement is intended.