Komisioni Qendrorë i Zgjedhjeve ka filluar të shqyrtojë veç e veç listat e kandidatëve të subjekteve politike.

KQZ nuk ka certifikuar listën e LVV-së për shkak se kanë pasur kandidatë që Këshilli Gjyqësorë i Kosovës “ka konstatuar se kanë dënime në tri vitet e fundit.”!

Daka ka thënë se LVV ka pesë kandidatë nuk i ka zëvendësuar në listë.

Ju pëlqen!

Vetëm pesë anëtarë të KQZ-së kanë votuar pro për të certifikuar listën e LVV-së.

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.