Seriozisht e kanë këta që duan të marrin pushtetin në kohë të rrezikut nga virusi???

Në raste kaq të vështira si ky që po kalon globi, janë me fat popujt që udhëhiqen nga politikanë me legjitimitet e besueshmëri të gjerë.

Sepse popujt që udhëhiqen nga politikanë pa besueshmëri e kanë më të vështirë t’i zbatojnë urdhrat e masat e vendosura prej tyre.

Ju pëlqen!

Prandaj, nga pikëvështrimi tërësisht funksional, që gjërat të mos komplikohen, Kosova duhet ta mbajë Albinin, deri sa të mbarojë kriza shëndetësore. Pastaj le të bëjnë ç’të duan, n’daçin mocion, n’daçin zgjedhje, n’daçin puç!


Arbër Zaimi

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!