Në 20 vjetorin e luftës së Kosovës janë duke u publikuar fotografi, video dhe materiale të tjera që janë regjistruar në lokacione të ndryshme,  përgjatë dëbimit të shqiptarëve nga serbët.

Së fundi është publikuar edhe një video ku shihen shqiptarët duke e lëshuar Kosovën, të cilët shihen të jenë familje me gra e fëmijë, në mesin e të cilëve shihen edhe duke u trajtuar nga plagët e mara. Kjo video është shpërndarë nga faqja “Krimet Serbe”./MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]