Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur 8 anëtarë të Bordit të Radio Televizionit të Kosovës. Prej 8 anëtarëve të rinj, katër janë gra ndërsa katër burra.

Këta janë 8 anëtarë të bordit të RTK-së:

Fatime Lumi Qehaja, anëtare me mandat 3 vjecar;

Ju pëlqen!

Arta Berisha, anëtare me mandat 2 vjecar;

Albulena Mehmeti, anëtare me mandat 3 vjecar;

Shukrije Rama, anëtare me mandat 2 vjecar;

Driton Hetemi, anëtar me mandat 4 vjecar;

Besnik Boletini, anëtar me mandat 2 vjecar;

Safet Kabashaj, anëtar me mandat 4 vjecar;

Bekim Selo, anëtar me mandat 4 vjecar.

Nga radhët e komunitetit serb nuk ka pasur asnjë të zgjedhur sic e kërkon procedura. Për këtë pozitë kërkohet rishpallja e konkursit.

©MekuliPress/ Dhuro sot vetëm 1 euro dhe shpëtoje MekuliPress. Ndihmo gazetarinë e pavarur nga partitë politike dhe oligarkët. FOTO: No copyright infringement is intended.