Pamja është pika jonë e fortë, dhe të kesh vetullat perfekte është hapi i parë për ta rritur atë

Megjithatë, ka disa mite jashtëzakonisht të përhapura që shpesh shkaktojnë frikë nga kujdesi ndaj vetullave: le t’i zbulojmë atë bashku mitet e gabuara dhe të bëhemi gati për të pasur vetullat e përsosur!

Zona rreth vetullave është ende e kuqe pas heqjes së qimeve!

Ju pëlqen!

Kur bëhet heqja e qimeve të padëshiruara është normale që zona të jetë pak e irrituar.

Nëse është shumë e përflakur, përpiquni të aplikoni pak ujë termal menjëherë pas heqjes së tyre dhe aplikoni një xhel aloe vera për të zbutur zonën dhe për të qetësuar skuqjen.

Qimet nën harkun e vetullave janë të vetmet që duhet të eliminohen!

Nuk është aspak e vërtetë që kur përshkruani harkun tuaj ju duhet të hiqni vetëm ato në pjesën e poshtme të vetullave. Edhe zona e sipërme duhet të jetë e pastër, por pa ekzagjeruar duke e holluar shumë.

Vetullat perfekte janë ato që mbështesin formën tuaj natyrale dhe nuk e ndryshojnë atë.

Për të bërë vetullat, keni nevojë për një laps!

Në realitet, lapsi nuk është e vetmja kozmetikë që mund të përcaktojë vetullat perfekte. Përkundrazi, shpesh ndodh që me laps ju krijoni një dizajn jashtëzakonisht të rremë.

Nëse nuk jeni i sigurt dhe keni frikë të krijoni një kompromis shkatërrues, provoni xhelin me ngjyrë ose pluhurat me dyllë për të qenë në gjendje të tërhiqni vetullat tuaja në mënyrë të natyrshme dhe të përsosur.

Ngjyra e vetullave duhet të jetë e njëjtë me atë të flokëve!

Ngjyra e vetullave duhet të jetë sa më natyrale dhe jo domosdoshmërisht të jetë identike me atë të flokëve.

Ajo që është e sigurt është se në qoftë se jeni biond dhe vendosni t’i bëni flokët tuaj të zi, është më mirë të zgjidhni të errësoni vetullat përpara se të lyeni flokët. Zgjedhje me mend kjo, ju garantojmë! 

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.