Postuar në 31 Janar, 2019 12:21

Teoria e Karl Marks, “Capital” (Das Kapital) në një version të animuar është një nga librat më të preferuar të fëmijëve në Kinë për vitin në 2018.

“Kapitali” përmban 150 faqe me piktura për të tërhequr lexuesit e moshës nga 8 deri në 14 vjeç. Versioni i ri u botua me rastin e 200 vjetorit të lindjes së Karl Marks.
Libri përshkruan thelbin e projektit të famshëm të ekonomisë politike që rekomandoi Marksi dhe ndikimin global të librit në historinë politike.

Ju pëlqen!

Filozofi gjerman është ende figurë që nderohet në Kinë, ku veprat e tij kanë ndikuar liderët komunistë të tilla si Mao Ce Duni dhe Çu En lai, i cili udhëhoqi revolucionin komunist pas Luftës së Dytë Botërore.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!