Australia ndodhet në një situatë zjarresh. Vendi po digjet dhe kafsha më e përhapur në këtë vend, kanguri kërkon t’i shpëtojë flakëve.

I tillë është edhe ky rast, ku një kangur është shpëtuar nga flakët. Kanguri si një kafshë inteligjente që është, nuk resht së përqafuari vajzën që e shpëtoi nga flakët. Kangurët po kërkojnë vende me ujë, zakonisht në natyrë, për shkak të nxehtësisë së tepërt.

Jeta e egër dhe flora e Australisë janë prekur rëndë nga zjarret që kanë shkatërruar më shumë se 30 milionë hektarë bimësi të ulët, ka marrë jetën e 6 personave ku janë djegur dhe shumë kafshë të rralla.

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.