“Ata që vinë në Vetëvendosje!, asnjëherë mos ta llogarisin se aty do pasurohen. Ata që i dojnë shumë paratë dhe që dëshirojnë që të bëhën të pasur, le ta provojnë fatin e tyre në biznes,por jo duke ardhur në LVV, sepse aty je për ti sherbyer popullit e jo për ta vjedhur atë…”, Albin Kurti/MekuliPress/ – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën e pavarur “MekuliPress”

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]