Jusuf Zenunaj

LISTA N’ BELIGRAD

Lista n’Beligrad

Ju pëlqen!

shkoi ta marrë bekimin

me votat e saj

të drejtojë Prishtinën.

Një shekull e më shumë

të pushtuar ishim,

në sofër e në fushë,

në shkollë ,

fabrikë e n’gjumë,

në tokë e në ajër,

në oborr edhe në varre,

si ora serkisof, ,

me pare e papare

me Beligradin

hafija shqiptare.

Sot në liri

tonat parti,

vendin bën mish-mash

si kullën me kashtë,

ministrat vendepune

nga pesë- gjashtë,

populli përreth

vazhdon të bëj sehir,

me lutje të Zoti;

për një ditë më t’mirë.

Dimri as vera nuk sollen risi,

prapë me Listen Serbe

bëjmë q e v e r i…..

J.Z. 9 shtator 2017

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!