“Fjala më e lumtur kthehet në moçal,
nëse ai që e dëgjon, e ka veshin e shpuar.
Është e kotë të veprosh, gjithçka mbetet e palëvizuar!
Mos u dëshpëro.
Guri në ujin e kënetës
nuk bënë rrathë.”

“Nuk do të isha ende në botë,
nëse për të lindur do të kasha pritur
që të më jepnin leje.
Mund ta kuptoni po të shihni
si bëjnë gjeste dhe shqetësohen
për t’u dukur dikushi.
Do të më mohonin tërë qejf, po të mundnin.”

– Gëte

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.