Bill Clinton: Serbët do të paguajnë për gjithçka.

Hillary Clinton: Nuk jam penduar për bombardimin e Serbisë, do t’i bombardoja prapë.

Margeret Thatcher: Ndaloni serbët. Menjëherë. Përgjithmonë!

Ju pëlqen!

Jacques Chirac: Serbët janë një popull pa ligje dhe të pabesë. Ata janë një popull banditësh dhe tërroristësh.

Javier Solana: Serbët janë një popull i dështuar.

Robin Cook: Serbë do të derdhin lotë krokodili për luftësn që vetë e nisën.

Richard Holbrooke: Serbët janë kriminel gjakpirës.

Jamie Shea: Serbët duhet bombarduar qetësisht, sepse mund të harrojnë shpejtë.

Martti Ahtisaari: Unë nuk jam fajtor pse serbët humbën Kosovë

Madeleine Albright: Serbët e pështire jashtë!

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.