Puna me turne mund të ndikojë shumë në jetën sociale. Sipas një raportimi të BBC, një një studim të kohëve të fundit është gjetur se gjumi në orare të parregullta është i lidhur me pasoja të rënda shëndetësore. Në studimin e bërë me minj u rezultua se gjumi i parregullt përkthehej në fitim peshe në 1 kilogram dhe në një zhvillim të pritshëm për kancer gjiri, pas  5 jetësh . Shkencëtarët deklaruan se mungesa e gjumit dhe stresi në punë ishin një ndër shkaktarët kryesorë që ndikonin në rrezikun e kancerit të gjirit.  Gratë që kanë në gjenetikën e tyre të trashëguar kancerin e gjirit u këshilluan që mos të punonin me orare të tejzgjatura dhe mos të prishnin regjimin e gjumit.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!