Kërkojnë shpesh falje

Edhe pse mund të mos jenë në gabim, sërish e marrin fajin për të tjerët duke kërkuar falje. Është normale të kërkosh falje kur je në gabim, por jo kur nuk ke faj, thjesht sepse mendohesh shumë për atë që do të mendojnë apo do të ndiejnë të tjerët.

Dukesh më i pasigurtë nga sa je

Ju pëlqen!

Duke i menduar thellë gjërat, shpesh duken më të pasigurtë nga sa janë dhe kjo vihet re më tepër në biznese, pasi mund të vonohen për të marrë vendime lidhur me klientët, produktet apo projektet e reja. Në fund, vendosin drejt, por kjo shpesh i bën të tjerët të dyshojnë në aftësitë e tyre.

Janë shumë të mirë në mendimin kritik

Duke i menduar thellë gjërat e tyre, ata mund të shpenzojnë mjaft kohë dhe energji, por përfundimi i gjithë këtij mundi është fakti që arrijnë përherë në vendimet e duhura. Të menduarit e thellë të çdo gjëje i bën ata dhe mjaft të mirë në aspektin e të menduarit kritik.

Nuk flenë mirë

Duke e menduar çdo gjë në aspektet e tyre pozitive dhe negative, ata shpesh nuk arrijnë të flenë mirë gjatë natës. Edhe pse mund të mundohen të bëjnë një gjumë të qetë, mendja e tyre vazhdon ta mendojë çdo gjë duke i stresuar ata.

Shqetësohen për lumturinë e të tjerëve

Në vend që të shqetësohen për lumturinë e tyre, ata e vrasin mendjen për lumturinë e të tjerëve. Shpesh mendojnë se si do t’i interpretojnë të tjerët veprimet, mendimet, ndjenjat, fjalët, apo vendimet e tyre. Mirëpo një gjë e tillë nuk i lë atyre mjaft kohë për të realizuar synimet e tyre, pasi fokusohen tek të bërit të lumtur të tjerët./MekuliPress/ – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën e pavarur “MekuliPress”

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.