Sipas tij Instagram edhe përpara përditësimit është përpjekur ti japë prioritet përmbajtjeve origjinale. Ndërsa ndryshimi i ri pritet të ketë më shumë impakt.

Një ndryshim në algoritmin e Instagram do ti japë prioritet përmbajtjeve origjinale tha shefi i Instagram Adam Mosseri.

Mosseri tha se ndryshimi vjen për të treguar se ajo që ka rëndësi për Meta është fuqizimi i krijuesve. “Nëse keni krijuar diçka duhet të kreditoheni më tepër sesa nëse keni riformuluar diçka që krijuar më parë nga dikush tjetër,” tha Ai.

Ju pëlqen!

Sipas tij Instagram edhe përpara përditësimit është përpjekur ti japë prioritet përmbajtjeve origjinale. Ndërsa ndryshimi i ri pritet të ketë më shumë impakt.

Lëvizja vjen në një kohë kur Instagram po përpiqet të joshë krijuesit të prodhojnë përmbajtje për rrjetin social dhe jo ta ndajnë atë nga platforma të tjera në Instagram.

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.