Indeksi për matjen e sundimit të ligjit e ka renditur Kosovën të parën në rajon por fatkeqësisht Shqipëria është radhitur në fund kështu më poshtë se këto shtete.

Maqedonia e V

Bosnja dhe H

Ju pëlqen!

Serbia.

©MekuliPress/ Dhuro sot vetëm 1 euro dhe shpëtoje MekuliPress. Ndihmo gazetarinë e pavarur nga partitë politike dhe oligarkët. FOTO: No copyright infringement is intended.