Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës, është bërë me drejtor të ri. Gazetari dhe analisti Imer Mushkolaj është emëruar në këtë pozitë me 31 vota për nga 44 anëtarë sa janë gjithsej. Pjesa tjetër nuk ka dërguar votat për këtë propozim

“Përmes këtij njoftimi dëshirojmë të ju njoftojmë se rezultati është si në vijim: me 31 vota PËR dhe me asnjë votë KUNDËR, z. Imer Mushkolaj është emëruar drejtor ekzekutiv i Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës, dhe nga data 03 korrik 2020 themelon marrëdhënie pune me KMShK-në”, thuhet në njoftim.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!