Kulturës. Ndërkohë, Valbona Shujaku, zëvendësministër i Kulturës është liruar nga kjo detyrë.

Shujaku u emërua në këtë detyrë në fund të vitit 2017 dhe ishte një nga tre zëvëndësministrat nga Kosova që u emëruar në kabinetin qeveritar.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. Na ndihmoni!