Pas “avullimit” të rreth 2 milionë eurove nga Thesari i Shtetit, ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, ka thënë se zyrtari i arrestuar kishte punuar në Thesar për 11 vjet.

Në konferencën e mbajtur për media, Bajrami tha se i arrestuari është zyrtar i Thesarit të Shtetit, ndërsa tjetri është eprori i tij në vijë raportuese.

“Janë zyrtarë të Thesarit të Shtetit, punon në Thesar qe 11 vjet, ndërsa tjetri është eprori i tij në vijë raportuese. Gjithë ata që punojnë aty e kanë qasjen pasi duhet të kryejnë transaksione në baza ditore”, tha Bajrami.

Ju pëlqen!

Ministrja e Financave ka treguar se jashtëligjshëm janë bërë 4 transaksione nga Thesari i Republikës së Kosovës dhe se mbi 2 milionë euro janë dërguar në llogarinë e një operatori ekonomik.

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.