Hymni suedez:
I lashti, i liri, malëlarti Veri
I heshtur, i hijshem, gjithë galdim!
Të falem ty, në tokë bukuri,
Diellit, qiellit, fushave në blerim.
Fron kujtimesh nga kohë e lashtë,
emri yt mbulonte dheun me lavdi.
E di që Ti je e do bëhesh si të pashë.
Po, dua të rroj e të vdes në Veri.
Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!