Adolf Hitler është vënë në qendër të një teorie të re konspirative. Sipas dyshimeve të disa studiuesve ai dhe bashkëshortja e tij për vetëm një ditë Eva Braun nuk janë vetëvrarë në bunker por janë arratisur.

Në vend të tyre janë vrarë dy sozi të Hitlerit dhe gruas së tij. Hitleri njihej për përdorimin e sozive dhe kishte disa të tilla, ndaj kjo teori nuk duket edhe aq e pamundur.

Për ta përforcuar edhe më shumë misterin rreth vdekjes së tij është edhe faktit se në vitin 1968 autopsia në një trup nxori të dhënat e dhëmbëve të Hitlerit.

Ju pëlqen!

Sipas studiuesit Gerrard Williams Hitleri u ndihmua nga sekretari i tij privat për t’u arratisur në Polin e Jugut nga ku do të ringjallte nazizmin. Natyrisht që për momentin këto janë veç hipoteza pasi rezultate të sakta mund të jepen pas kryerjes së disa studimeve.

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.