“Koha është nje lojë që luhet bukur nga fëmijët.”

“Vetëm ndryshimi është i përhershëm.”

“Karakteri i njeriut është fati i tij.”

“Njeriu është më së afërti vetvetes atëherë kur e arrin seriozitetin e fëmijës në lojë.”

“Karakteri i mirë nuk formohet brenda javës ose muajit. Ai krijohet pak nga pak, ditë pas dite. Nevojiten përpjekje të durueshme dhe të zgjatura, për të zhvilluar karakterin e mirë.”

– Herakliti – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën e pavarur “MekuliPress”

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]