“Çdo gjë që mund ta imagjinosh është e vërtetë.”
Pablo Picasso

“Jeta nuk ka të bëjë me gjetjen e vetes. Jeta ka të bëjë me krijim e vetes.”
– George Bernard Shaw

“Talenti e godet objektivin të cilin askush nuk mund ta godas. Gjeniu e godet objektivin të cilin askush nuk mund ta shoh.”
– Arthur Schopenhauer

Ju pëlqen!

“E ardhmja u përket atyre që besojnë në bukurin e ëndërrave të tyre.”
– Eleanor Roosevelt

“I dua ata që mund të qeshin në vështirësi.”
– Leonardo da Vinci

“Shiko nga afër. E bukura mund të jetë e vogël.”
– Immanuel Kant

“Nuk mund të jenë vështirësitë e mëdha aty ku edhe vullneti është i madh.”
– Niccolo Machiavelli

“Frytet më të mira i kanë drunjët që rriten ngadalë.”
– Molière

“Dashuria për të gjithë krijesat e gjalla është tipari më i fisnik i njeriut.”
– Charles Darwin

“Guximi nuk është forca për të shkuar përpara – guximi është të shkosh përpara kur nuk ke forcë.”
– Napoléon Bonaparte

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!