Sa është vlera e pronave të shqiptarëve të vjetër në Greqi? Si ndodhi në disa faza konfiskimi i tyre?

Cilat ishin dokumentet e fshehta që u hartuan në periudhën e fundit të komunizmit? Çfarë fshihet pas negociatave të sotme?

Një dokumentar nga gazetari Marin Mema… /MekuliPress/ Nëse e keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj!

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. Na ndihmoni!