Në kujtim të Artanit, sot nga Autoriteti i Aviacionit Civil të Kosovës zyrtarisht pranuam licensen e “Akademisë së Aviacionit – Artan Venhari”.
Artani ishte nga themeluesit si dhe drejtori i parë i Akademisë së Aviacionit, kjo Akademi me nderë dhe krenari do të mbajë edhe zyrtarisht emrin e tij.
Gjithmonë falenderues për kontributin e Artanit në fushën e Aviacionit në Kosovë, nder i veçantë që kishim mundësi të njohim dhe të punojmë bashkë!
©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.