Çfarë nuk të ka thënë kurrë nëna jote …

Ajo qau kur ajo kuptoi se ishte shtatzënë.

Ajo po vuante kur ti u linde.

Ju pëlqen!

Ajo kishte frikë shumë herë.

Ajo mbeti pa frymë ku ti hodhe hapat e parë.

Ajo të vëzhgonte ndërsa ti po flije, duke u lutur që do të shihje ëndrra të bukura.

Asaj i thyhej zemra sa herë që qaje.

Ajo ishte e zënë gjatë gjithë ditës dhe nuk do të kishte asnjë energji për veten, por ajo gjithmonë të vinte ty në plan të parë.

Ajo bërtiti kur ajo të zbriti në kujdesin për fëmijët, parashkollor, shkollën e mesme dhe kolegjin.

Ajo të fali kur i the: “Unë të urrej!”

Ajo donte që ti të haje atë copën e fundit të tortës, do ta bënte atë shumë më të lumtur të shihte që barku yt i vogël ishte mbushur.

Gjithçka ajo donte ishte të të shihte ty.

Ndonjëherë ajo ishte shumë, shumë e lodhur. Por ajo të donte ty, pavarësisht çdo gjëje.

Ajo e kishte të vështirë të inatosej me ty.

Ajo gjithmonë dëshironte të të shihte të qeshur, por nganjëherë duhej të thoshte jo.

Ajo nuk do të kishte ndryshuar asgjë. Ajo gjithmonë do të shihte një 4-vjeçar kur të shihte ty.

Ajo do të bënte gjithçka përsëri me një rrahje zemre.

Duart e një nuseje bëhen duart e një nëne, dhe ata nënkuptojnë botën për një fëmijë.

Këto duar mund të japin dhe të mbajnë dhe të shërojnë dhe të ngushëllojnë, dhe janë vendi më i sigurt në botë.

Të jesh një nënë është një nga punët më të vështira që mund të bëjë dikush.

Por fuqia e amësisë mund të transformojë një grua të brishtë në një heroinë. Ne duhet t’i çmojmë momentet me nënën tonë dhe gjithmonë të jemi të butë, të durueshëm dhe të mirë kur ajo të plaket, sepse ajo na dha jetën, dashuria jonë është gjëja më e vogël që mund t’i japim.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike! FOTO: No copyright infringement is intended.