Lojërat vizuale rrisin aftësinë për të vërejtur detaje të vogla, ose me fjalë më të thjeshta, fuqinë tonë të vëzhgimit. Në ju sjellim një ekuacion i cili po i mundon të gjithë, por më një logjikë të fortë dhe një vëzhgim i përqëndruar , mund t’jua bëjë më të lehtë zgjidhjen. Rregulloni ekuacionin vetëm duke lëvizur një fije shkrepse. Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!