“Kafshët janë miqt e mi… unë nuk i ha miqt e mi.”

“Njeriu i arsyeshëm e përshtat veten me botën; njeriu i pa arsyeshëm insiston në tentimin për ta përshtatur botën me veten e vet. Prandaj, i gjithë progresi varet nga njeriu i paarsyeshëm.”

“Nuk ka dashuri më të sinqertë se sa dashuria për ushqimin.”

Ju pëlqen!

“Të gjitha të vërtetat e mëdha fillojnë si blasfemi.”

“Gjëja më tragjike në botë është atëherë kur njeriu gjeni nuk është edhe njeri i ndershëm.”

“Një gjentelmen është dikush që më shumë i jep botës se sa që i merr.”

– George Bernard Shaw

©MekuliPress/ Dhuro sot vetëm 1 euro dhe shpëtoje MekuliPress. Ndihmo gazetarinë e pavarur nga partitë politike dhe oligarkët. FOTO: No copyright infringement is intended.