E pavarura MekuliPress ju sjell 9 thënie nga Nicolas Chamfort.

Fati, për të arritur te unë, kalon brenda kushteve që krijon karakteri im.

Kush nuk ka karakter, nuk është njeri, është një send.

Ju pëlqen!

Dita e çuar dëm është ajo e kaluar pa qeshur.

Gëzimet tona ikin, por ato që kemi dhuruar mbesin.

Shpeshherë lirohet zjarrvënësi e dënohet lajmdhënësi.

Asgjë nuk mësohet më shpejt se veset e këqija.

Nuk mund të imagjinosh sesa kujdes nevojitet për të mos qenë kurrë qesharak.

Kushdo që shkatërron një paragjykim, është bamirës i njerëzimit.

Gjëja më e zgjuar e thënë mbi beqarinë apo mbi martesën ka qenë kjo: çfarëdo që të bësh, do të pendohesh.

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.