Gazmend Freitag: Nēna Qamile (1940 – 2017)

 

Nëna ime, Qamilja e cila nuk zotëronte shkrimleximin, (jo pse e nuk e dëshironte shkollimin, por për shkak të politikave antishqiptare të kohës), ishtë një grua bujare, e dashur dhe shumë shpirtmirë. Ajo lindi pesë fëmijë, pesë djem, unë jam i treti. Përderisa babai im Asllani punonte në Francë për të mbajtur familjen, përkujdesej nëna për ne fëmijët, dëshira më e madhe e së cilës ishte që ne të shkollohemi./Gazmend Freitag/

Ju pëlqen!

©MekuliPress/ Dhuro sot vetëm 1 euro dhe shpëtoje MekuliPress. Ndihmo gazetarinë e pavarur nga partitë politike dhe oligarkët. FOTO: No copyright infringement is intended.