MekuliPress ju sjell një fotolajm, ku gazeta i kushton rëndësi aeroplanit dhe kohës sa kishte qëndruar “në havaë” aeroplani, në kohën kur Esat Pasha ishte për vizitë në botën e jashtme!

Ky lajm, fatkeqësisht, ka të përbashkëta me lajmet që po lansohen edhe sot në shekullin e XXI, shkruan MekuliPress.

©MekuliPress/ Dhuro sot vetëm 1 euro dhe shpëtoje MekuliPress. Ndihmo gazetarinë e pavarur nga partitë politike dhe oligarkët. FOTO: No copyright infringement is intended.