MekuliPress ju sjellë një dokument të shkruar nga dora e serbit, i cili ishte dëshmitar i të gjitha tmerreve dhe i gjenocidit mbi shqiptarë.

Në dokument shkruan:

“Punisha deri më tash kishte dorë më të lehtë. Grave arnaute dhe fëmijëve të tyre ua hiqte kokën më suksesshëm. Dinte t’i rendiste nga gjashtë për një plumb. Në Kosovë, me kamë ua hiqte kokat dhe më shpejt do të shkrihej kama se të lodhej ai. Ajo revole i solli fat, krijoi edhe një pasuri të mirë”. (Shih: “Rad”, Beograd, 5. VIII. 1925)/MekuliPress.com/

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.