Sot gati të gjitha mediat shqipe kanë publikuar lajmin me titullin citat “Ajo është Angela Merkel e jonë”/ ” Sie ist unsere Angela Merkel”. Ky artikull është shkruar nga Adelheid Wölfl dhe publikuar në gazetën ” Neue Züricher Zeitung”, shkruan MekuliPress.

Gazetat shqipe, me qëllime të caktuara partiake, citojnë një person të moshuar në Prishtinë, i cili i paska thënë gazetarës zvicërane, se Vjosa Osmani, sipas tij, qenka “Angela Merkel e jonë”.

Pra nuk është gazeta zvicërrane, e cila krahason Vjosa Osmanin me Angela Merkel, por një qytetar i rëndomtë i Prishtinës.

Ju pëlqen!

Ja një fragment nga artikulli në fjalë i përkthyer nga gjermanishtja:

“Ajo simbolizon për te një ndryshim, një ide për një të ardhme tjetër dhe me zotësi për të arritur atë që synon. Një burrë paksa më i moshuar…… beson në Vjosa Osmanin…..: Ajo është Angela Merkel e jonë.”, citon e pavarura MekuliPress.

Citimi në thojza i personit nga Prishtina nga gazetarja e NZZ

Për MekuliPress: Edita Mekuli


Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!