MekuliPress ju sjell ballinën e gazetës “Mundimi”, e shtypur nga Anglo-Amerikanet me 28 Nëntor 1944. Është dita e Flamurit...

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!