Fotografi e realizuar më 22 tetor nga turku Mustafa Hassouna në Gaza e cila tregon 20 vjeçarin palestinez A’ed Abu Amro duke protestuar kundër bllokadës izraelite.
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress
Fotografia e të riut pa këmishë në Gaza me një flamur palestinez në njërën dorë dhe duke lëkundur një llastik në dorën tjetër mbi kokën e tij, është krahasuar me pikturën e portretit të Revolucionit Francez “Liberty Leading the People”.  /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

20 vjeçari palestinez A’ed Abu Amro


“Liberty Leading the People”


Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. Na ndihmoni!