Grusht i rëndë i Monregale Calcio ndaj një të teseruari të tyre, protagonist i një video, që është vërë virale, në të cilën i drejtonte fyerje të rënda raciste e seksiste një gruaje. Pasi pezulloi futbollistin, il 19 vjecarin Marco Rossi, klubi i kategorisë së dytë piemonteze ka vendosur yë largojë përfundimisht, duke i prishur kontratën.

“Duke iu referuar ngjarjes që ka parë ideues Marco Rossi, i teseruar për Monregale Calcio scsd, shoqërià – pas përvetësimit të mendimit juridik të përmendur në njoftimin zyrtar për shtyp të shoqërisë, në 7 korrik, pas këshillimit me organet drejtuese të Federatës Italiane të Futbollit – Liga Amatore Kombëtare, Komitetit Rajonal të Piemontes -, njofton se djaloshi do të përfshihet në listën e lojtarëve pa kontratë sipas nenit 107 të rregullores së brendshme organizative federale. Për më tepër – lexohet – Marco Rossi nuk do të bëjë më pjesë në Monregale Calcio”.

Con riferimento alla deplorevole vicenda che ha visto artefice il sig. Marco Rossi, tesserato per la Monregale Calcio…

Slået op af Monregale calcioTorsdag den 9. juli 2020

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!